Selasa, 14 Agustus 2018

Sidera is een uitgebreide en complete oplossing voor contactloze smartcards vanuit retail- en POS-oogpunt.

Sidera is een nieuw platform waarmee gebruikers berekeningen kunnen maken in een crypto-valuta met behulp van een smartphone, een slimme klok en andere soortgelijke apparaten. 


Sidera is een uitgebreide en complete oplossing voor contactloze smartcards vanuit het oogpunt van detailhandel en POS, inclusief de volledige implementatie van koppelingen naar alle componenten. Het omvat kant en klare poortaansluitingen en POS-punten. Al deze componenten zullen op grote schaal worden gebruikt met open source en open specificaties. 
Sidera biedt een netwerk van bonussen voor deelnemers via leveranciers van gratis apparatuur voor winkels in Europese landen. Gebruikers krijgen bonussen voor deelname aan het sidera-netwerk. Het belangrijkste kenmerk is het gemak en de beschikbaarheid van deze technologie, evenals het gemak van betalingen met mobiele apparaten en slimme horloges.


Unieke kenmerken van Sidera Wearable Device (DWD)
* BitSmart is een hardwareportefeuille die u om uw pols kunt gebruiken. Het is volledig gedecentraliseerd en gesynchroniseerd met het netwerk van blokkers. 

* Extra functies - biedt verschillende functies, zoals automatische detectie van transactie-adressen, mobiele meldingen, individuele uren, onzichtbaarheidsmodus, prijswaarschuwingen, QR-streepjescode-generators, transacties en nog veel meer. Dit draagbare apparaat maakt ook gebruik van intelligente BitSmart-software die het laatste nieuws, weernieuws en de mogelijkheid biedt om transacties met dit apparaat uit te voeren. In de nabije toekomst zal in dit apparaat de mogelijkheid van two-factor authenticatie 2FA worden toegevoegd. De BitSmart-software wordt vrijgegeven met open source OPEN SOURCE, die door de community kan worden gebruikt om nieuwe functies toe te voegen.

* Offline transacties door het naderen van de pols - dit draagbare apparaat heeft een proxy-projectie waarmee de slimme klok kan communiceren met andere BitSmart-apparaten via een Bluetooth- of wifi-verbinding op een bepaalde afstand. Met deze functie kunnen gebruikers gemakkelijker transacties uitvoeren door de polsen van de afzender en ontvanger dichter bij elkaar te brengen. 

* POS-betalingen met behulp van de interne NFC-module. Dit apparaat is uitgerust met een interne NFC-module, waarmee zeer snel POS-betalingen kunnen worden verwerkt. Het NFC-systeem wordt subtieler gecultiveerd in de huidige aantrekkingskracht van NFC. Je kunt heel gemakkelijk en snel met NFC winkelen in de winkel.

* Automatische detectie van transactieadressen - SmartWatch BitSmart-apparaat Gebruikers kunnen meer bitcoins of crypto-valuta op een meer revolutionaire manier verzenden, wat automatisch het adres van de transactie bepaalt. Als u een melding ontvangt over Bitcoin of andere crypto-valutadressen, wordt het adres automatisch gedetecteerd en krijgt u de gelegenheid om de melding over de transactie te bevestigen of geld naar een specifiek adres te sturen. 

* Entropy Generation met uw handbeweging - het BitSmart-hulpmiddel kan entropie voor uw portemonnee genereren door eenvoudig uw hand te bewegen. Deze functie is ontworpen met behulp van de ingebouwde accelerometersensor. 

* Bitcoin of tas ERC20. Uw geld kan worden opgeslagen in de portemonnee OFF-CHAIN ​​op uw polshorloge. Gebruik coderingsbeveiliging, die betrouwbaar is en niet faalt.

Het beveiligingsniveau van het draagbare apparaat (DWD)

* Een uniek identificatiesysteem - een versleutelde coderingssleutel of een coderingssleutel met behulp van een unieke identificatiemethode gemaakt met de handbewegingen van de gebruiker, zweet, zweet en andere elementen, zijn unieke onderdelen voor iedereen. Smartwatch wordt geleverd met een sensor die het lichaam ontvangt en decodeert, waarna de sensor toegang tot uw hardwareportemonnee biedt.

* Ghost-modus - Ultra-beveiliging wordt gebruikt in een speciale modus, namelijk in de Ghost-modus. Met deze mod wordt je portemonnee niet gedetecteerd door andere apparaten. De Ghost-modus zal ook de klokmodus veranderen naar normale normale uren, zodat het niet lijkt op een portemonnee van de crypto-valuta. Beveiliging in een sleutel met codering van militaire kwaliteit.

* Veilig anti-claimsysteem - dit systeem biedt een hoge mate van beveiliging met een persoonlijke sleutel die is opgeslagen in de geïsoleerde softwareomgeving van het apparaat. Deze superveilige partitie wordt versleuteld op het niveau van het AES-2048-leger, wat niemand kan schenden, waardoor het veilig is voor diefstal. BystSmart Smartwatch is een apart apparaat en de vriendentoepassing slaat uw privésleutel niet op. Alleen u kunt een persoonlijke sleutel hebben, geschreven in 12 willekeurige woorden, om toegang te krijgen tot uw fondsen. U moet het op een veilige plaats bewaren, omdat het niet kan worden hersteld.

Informatie over het token
Doel: $ 15.000.000
51.000.000 Token ERC20 eQUOS
1 USD = 0.5 eQUOS

SOFT CAP: 1.500.000 US dollars
(als soft cap niet wordt bereikt tijdens de voorlopige distributie en distributie, zullen de fondsen worden teruggegeven)

HARD CAP: 15.000.000 US dollars
( nadat de hard-cap is bereikt, worden donaties beëindigd)

1% van het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan liefdadigheidsorganisaties.

Wegenkaart

Het projectteam:
informatie over het projectteam is te vinden op:https://sidera.io/#team
Hier vindt u de volledige informatie over de oprichters en leden van het projectteam met links naar hun profielen in linkedin

Vragen en Antwoorden over Sidera
A: Waar ben je op gebaseerd? 

B: Het bedrijf is gevestigd in Vilnius, Litouwen. Deze optie is gemaakt omdat we al financiële en bankpartners hebben die ons in staat stellen NFC-functionaliteit vrij te geven met de cryptografische transformatie van FIAT. 

A: Wanneer begon het bedrijf? 

B: Het bedrijf werd gelanceerd in april 2018. De constituerende groep werd opgericht in september 2017.

A: Wat is je grootste overwinning nu? 

B: Onze grootste overwinning is toen we de eerste transactie met ons toekomstige prototype maakten. 

A: Wie probeer je in je product te tekenen?

B: Onze producten zijn niet alleen ontwikkeld voor de gemeenschap van cryptologen. Ons uiteindelijke doel is om crypto-valutaschalen over de hele wereld vrij te geven die gebruikers van niet-crypto aantrekken met iets simpels en slims. Met behulp van onze Flat Wearable Devices kunnen we u bedanken voor de algemene bruikbaarheid van de interface. Ons onderzoek toont aan dat met financiële, bank-, medische, fitnessintegratie, het mogelijk is om 1 miljard gebruikers te bereiken! 

A: Welk advies zou u geven aan anderen die een eigen bedrijf willen opbouwen? 

B: Fantastische droom en creatief. Wees niet bang om je grenzen te verleggen, beeld je iets onmogelijk in. Niets is onmogelijk en je kunt alles bereiken als je bereid bent jezelf op te offeren en je te omringen met geweldige mensen! 

A: Vertel ons over je team?

B: Ons team bestaat uit een groep fantastische en gekke marketeers en ontwikkelaars die samenwerken met onze consultants en partners. Onze partner is de meest vooraanstaande persoon in de wereld van block en technologie. 

A: Wat zijn je plannen voor de toekomst? 

B: We willen de Sidera-vriendenapplicatie (waarmee je enkele SmartBit-functies kunt beheren) vrijgeven nadat de focus is gesloten (30 september). De volgende stap is om drie nieuwe gTLD's in te vullen: .bitcoin .blockchain .btc. Hiermee kunt u uw naam registreren. in april 2019 zullen we onze bètaversie uitbrengen. Leveringen van apparaten over de hele wereld beginnen in juni 2019. 

A: Wat is uw favoriete technische tool?

B: We zijn dol op de IoT-apparaten, dus SmartBit is geboren. Toen we kinderen waren, begonnen we brood en IT te eten. Tegenwoordig maakt alles innovatief en innovatief ons gek. 

A: Welke technologische hulpmiddelen wilt u gebruiken om u te helpen? 

B: We werken met een innovatief transparant display voor onze slimme laptop met een geïntegreerd zonnepaneel waarmee we een minimale levensduur van de batterij van 21 dagen kunnen bereiken. Maar ik gaf dit nieuws voordat het werd vrijgegeven! 

A: Wat wil je nog meer toevoegen? 

B: Het eerste concept van Sidera en SmartBit is ontwikkeld in een slaapkamer aan de universiteit van Beijing en de oprichter heeft Chinees gestudeerd. 

A: Hoe kunnen mensen u bereiken? 

B: Allereerst onze officiële website https://sidera.ioje kunt ons hele project zien. Dan hebben we ons internationale kanaal, waar u de oprichters rechtstreeks kunt ontmoeten: 
Website: https://sidera.io
Telegram: https://t.me/sideraofficial
Linkedin: https://www.linkedin.com/ company / sidera -blockchain-technologies 

By:rizky02

ETH:
0x68C1DD3a99b3ACff488be7353deb65B3EEb43A89

Tidak ada komentar:

Posting Komentar