Sabtu, 18 Agustus 2018

NETSCOUTERS VOOR DE VOETBALTOEKOMST

Beeldresultaat voor bounty netscouters

Voetbal is een universele taal van miljoenen kinderen over de hele wereld. Voetbal is geen kwestie van privileges, maar van rechten.Zoals geaccrediteerd door het Verdrag inzake de rechten van het kind, is voetbal een universele taal van miljoenen mensen over de hele wereld, inclusief kinderen en adolescenten, ongeacht hun plaats van herkomst, taal die zij spreken of religie waartoe zij behoren.
Voetbal is de meest populaire sport ter wereld. Op veel plaatsen, zoals Europa of Zuid-Amerika, voetbal is veel meer dan een spel, het is een levensstijl.Meer en meer kinderen tekenen zich in voor voetbalscholen met als doel en droom om een ​​ster te worden van de zogenaamde 'koningsport'. De hobby wordt groter en meisjes veroveren ook ruimtes in deze discipline.

 Wat is het Netscouters-platform? 


Netscouters is een platform voor de toekomst van voetbalfinanciering die gebruikmaakt van Blockchain Power en Tokenization van activa. "We willen een gedistribueerd meritocratisch, transparant en uniform platform opbouwen om de vaardigheden van jeugdspelers te beoordelen, valideren en empoweren." Een reële kans om het beleidsdebacle vorm te geven hoe de publieke en private sector kunnen samenwerken om een ​​meer inclusieve economie in de voetbalwereld te helpen bouwen. Het Netscouters-project heeft een zeer goed doel voor de toekomst van jonge spelers, vooral in het voetbal, zie duidelijker hier:
  1. Het belangrijkste doel is om amateurclubs te helpen om gemeenschappelijke obstakels (infrastructuur en financiën) voor duurzame groei te overwinnen en een gedistribueerd, meritocratisch, transparant en verenigd platform te genereren om de vaardigheden van een jonge speler te beoordelen, valideren en bekrachtigen. De Club zal in staat zijn om autonoom de sportseizoenbehoeften onder financieel oogpunt te dekken.Iedereen kan toegang krijgen tot het platform en beginnen met verdienen door spelers te volgen.
  2. Geef de jongens de mogelijkheid om voetbal te kunnen spelen, onafhankelijk van zijn sociale en economische omstandigheden.
  3. Professionele clubs hebben toegang tot het platform en kunnen spelersgegevens en statistieken bekijken.
  4. Agenten hebben toegang tot het platform en kunnen Spelersgegevens en statistieken bekijken.
  5. Elke soort merk kan toegang krijgen tot het platform en de video van Players bekijken om te besluiten advies in te winnen of Club te sponsoren.
  6. Iedereen kan via het registratieproces het NETSCOUTERS-platform openen en financiële beloningen ontvangen voor het evalueren van spelers.
Ons team is klaar om een ​​veilig, nuttig en eenvoudig te gebruiken product te bouwen op basis van private blockchain. Het omvat een eenvoudige integratie van cryptocurrency-betalingen en zelfs een digitaal arbitragesysteem. NETSCOUTERS PLATFORM is een gedecentraliseerde en transparante marktplaats voor spelers en clubs op basis van tokens. De decentralisatie van amateurvoetbal op onze platformmarkt zal ertoe bijdragen dat amateurclubs met hun jeugdactiviteiten toegang hebben tot wereldwijde financiering. Met ons platform kunnen amateurclubs steun krijgen van investeerders, merken en professionele voetbalclubs. 

Netscouters ICO


Netscouters voert momenteel een ICO uit om fondsen te werven voor de ontwikkeling van het platform, marketing en community building, management en juridische zaken, u kunt deelnemen aan het helpen van jonge talenten door u aan te melden op het platform en een profiel te maken en OUTERSCOIN gebruiken (Platformtoken) ) en draag bij aan het behalen van de projectdoelen waar u wordt beloond met OUTINVCOIN (ICO-token).Hieronder ziet u een grafiek met het tokenoverzicht & tipologie. 
 Er worden twee verschillende soorten token vrijgegeven:
  1. Outerscoin is het token dat ons zal zijn door platformgebruikers
  2. Outinvcoin is het token dat wordt gebruikt voor verkoopevenementen
Token Sale
  • Start: oktober 2018
  • Einde: november 2018
  • SoftCap: 7.000.000 euro
  • HardCap: 20.000.000 euro
  • Aantal tokens te koop: 286.000.000 OUTINV (100%)
  • Muntentarief: 1 OUTINV = 0,07 euro
  • Aanvaardbare valuta: ETH, BTC, FIAT
  • Minimale transactiehoeveelheid: 10 ETH / 2 BTC
Token Distributie
  • Outersinvcoin 
    100% (286 miljoen Outersinv-munten) van het totale aantal tokens dat is gemaakt, is beschikbaar tijdens het ICO-evenement.
  • Outerscoin 
    430 Miljoenen Outerscoin-tokens worden gemaakt voor gebruik op het platform

roadmap


Conclusie


Talent scouting is vermoeiend en vatbaar voor corruptie door tussenpersonen die de industrie voor hun eigen voordelen uitbuiten, blockchain-technologie kan van pas komen om de industrie te helpen bij het verkennen en werven van talent op een transparante en eerlijke manier en kansen bieden aan verdienstelijke getalenteerde spelers. De scoutingmanagers zullen in staat zijn om effectief en efficiënt beslissingen te nemen op basis van de uitvoeringen van de gebruiker en met de hulp van de gedecentraliseerde gemeenschap. De mijne en mijn vriend David zullen onze gesponsorde jonge talenten en ook de projecten volgen terwijl het team hard werkt aan de voltooiing van de platformontwikkeling en de betrokkenheid van gebruikers, u kunt dit ook volgen en, in de afbeelding.
Officiële informatie:

By:rizky02


ETH:
0x68C1DD3a99b3ACff488be7353deb65B3EEb43A89

Tidak ada komentar:

Posting Komentar