DE BISTOX Exchange

image.png

Hallo allemaal, in deze nieuwe post wil ik het BISTOX-project introduceren, en voor meer details, laten we gewoon naar de volgende discussie gaan:

Bistox is de nieuwe cryptocurrency in valuta die beweert een van bursa's meest geavanceerde en veilige op de markt van vandaag te zijn. Dit wordt ondersteund door de technologie van de NEM en heeft meteen de Initial Coin Offering (ICO). Lees onze beoordelingen voor meer informatie.

Dit is de uitwisseling van crypto semi-decentralisatie gericht op handelaren die op het niveau zijn heel anders in hun carrière. Bistox heeft een machine die beginners zonder problemen kan gebruiken om de handel te begrijpen en veteranen kunnen verkennen om meer winst te krijgen wanneer ze moeten handelen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van het bedrijf is hoe hij een kennisgeving van pre-trade en educatie in de post-trading biedt door gebruik te maken van intelligentie, neuraal netwerk, deep-learning. In principe geeft deze uitwisseling u een signaal zodat u kunt weten wanneer u moet handelen en u kunt het later gebruiken om uw strategie te testen met behulp van historische gegevens.

U kunt uw risicobeheer volledig beheren met behulp van dit platform en u richten op het nieuws dat u interesseert, zodat het de markt beter kan voorspellen, met behulp van het algoritme van dagelijks leren en zelfs met uw eigen strategie komt over het gedrag van andere handelaren die u op internet kunt vinden.

Het bedrijf verkoopt momenteel de token BSX. 55% van hen zal worden verkocht in de verkoop, terwijl 5% een geschenk zal zijn, 10% zal adviseur zijn, 20% zal naar het team gaan en 10% zal in het reservefonds zijn. Sluit de software van de verkoop zal 5 miljoen USD zijn met een harde cap van 25 miljoen USD.

30% van het geld zal worden besteed aan onderzoek en ontwikkeling, 25% marketing, 15% aan administratie en ondersteuning, 15% als reservefonds en 5% aan juridische kosten.

Token BSX vertegenwoordigt de activa van de gebruiker in de blockchain NEM en u kunt BSX gebruiken om de kosten te betalen voor opname, handel op het platform, opnemen van uw winst of als kosten van margehandel.

Het bedrijf heeft momenteel een privéverkoop, die in augustus zal worden voltooid. Alleen beleggers die geaccrediteerd zijn, strategische partners en beleggingsfondsen die kunnen deelnemen aan deze fase, met een maximum van 5 miljoen USD en de minimumlimiet van $ 100.000 per belegger en een bonus van 30% voor de prijs.

Voorverkoop Bistox krijgt een bonus van 15% en deze fase begint op 9 september. Je moet de witte lijst invoeren via het proces van Know Your Customer om in deze fase te kunnen investeren en je krijgt een bonus van 15% bij het kopen van het token. Je moet minstens 5 ETH in het token en een maximum van 25 ETH krijgen. Deze fase loopt af op 5 oktober en heeft ook een harde cap van $ 5 miljoen USD.

Ten slotte is er de openbare verkoop van tokens BSX, die een harde cap van $ 15 miljoen USD en de minimumlimiet van 0,1 ETH per persoon zal hebben, maar er is geen korting wanneer u tokens koopt. Deze laatste fase begint op 10 oktober en duurt tot 9 november. Je moet ook een witte lijst van KYC doorgeven om te investeren.

De lancering van de testnet-uitwisseling zal op 10 oktober plaatsvinden, omdat de openbare verkoop is gestart en de lancering van Alpha op 30 oktober zal plaatsvinden. Tot slot zullen er op 14 november airdrops zijn en zal het token worden gecontroleerd . De Beta-lancering zal op 29 november worden gedaan.

Dit lijkt geen geweldige investering. Hoewel dit project veel dingen beloofde, ziet het er niet serieus uit. U hoeft alleen maar te zien hoe de site werd gevuld met delen die niet compleet zijn en dat de bug en er is geen informatie over veel belangrijke aspecten om u ervan bewust te zijn dat het een slecht idee is om uw geld in Bistox te investeren.

Ook wordt niet eens vermeld wie de mensen zijn die in het bedrijf werken, wat vaak een grote rode vlag is. Je moet op zoek naar een stabiel platform en belooft, dus vermijd deze.

Hier zijn de beoordelingen die ik u allemaal aanbied bij het vinden van informatie en het kennen van de Bistox die momenteel wordt gerund door hun team, als er een gebrek is aan het uitleggen van dit artikel, maak u geen zorgen, ik heb een link voor u ingesteld om nauwkeurige informatie te krijgen. informatie en natuurlijk kunt u rechtstreeks met hun oprichter of team spreken via de link.

Volg deze bronnen voor meer informatie en volg vandaag nog de social media van Bistox:


By:Rizky02

0x68C1DD3a99b3ACff488be7353deb65B3EEb43A89