Kamis, 04 Oktober 2018

Alfa-Enzo Foundation


Invoering
Het lijkt me dat cryptocurrency en blockchain-technologie tegenwoordig een enorm potentieel hebben, maar veel mensen zijn nog steeds bang voor hen en willen geen contact met hen opnemen, het komt door misverstanden. Om de massamarkt te veroveren, is het noodzakelijk om de consumentenervaring te vergroten.Tegenwoordig is er geen handige cryptocurrency of DLT-applicatie voor dagelijks gebruik. Natuurlijk zijn er veel goede toepassingen, maar voor een beginner zijn ze moeilijk te gebruiken, daarom hebben we een gedecentraliseerde valuta nodig met gedistribueerd gebruik die een analoog van het gebruikelijke geld zou zijn.

De belangrijkste obstakels voor het aantrekken van consumenten

  • Cryptocurrency is moeilijk voor een gewoon persoon om te begrijpen, daarom worden ze voornamelijk gebruikt door beleggers en handelaren.
  • Het gebrek aan goederen- en dienstenmarkt. Er zijn veel projecten die aanbieden om via hun token voor diensten te betalen, maar er is geen markt! Veel van dergelijke projecten zijn gedoemd.
  • Tot nu toe heeft het blockchain-systeem een ​​aanzienlijk lagere transactiesnelheid vergeleken met traditionele betalingsnetwerken.

Hoe cryptocurrency openbaar maken? (Alfa-Enzo-visie)

  • Elke gebruiker zou in staat moeten zijn om gedecentraliseerde applicaties te gebruiken, te kopen, op te slaan, stil te gebruiken, maar er is geen platform dat het zou implementeren. (Het creëren van een revolutionair platform)
  • Snelle en veilige gegevensoverdracht.Gegevens verwerkingssnelheid. Elke gebruiker wil snelle toegang tot de inhoud.
  • Verspreiding van informatie over cryptocurrencies zou een viraal karakter moeten krijgen. Met behulp van sociale netwerken en andere informatiemechanismen moeten mensen worden uitgelegd dat we een nieuw digitaal tijdperk zijn binnengegaan en dat het blockchain-systeem daar integraal deel van uitmaakt.

EON-ecosysteem

Om een ​​wereldwijd publiek aan te trekken, moeten we een hulpprogramma ontwikkelen dat de interactie tussen partners naar een nieuw niveau tilt. EON (ENZO OPEN NETWORK) is een innovatief ecosysteem dat mensen en gegevens in staat stelt op tijd te functioneren als een enkele markt, terwijl gegevens kunnen worden beheerd door private blockchain.EON moet zorgen voor een transparant en snel gegevensoverdrachtssysteem en tevens de belasting over het hele netwerk verminderen. Om dit doel te bereiken, heeft het het volgende nodig:
1. Ecosysteemdeelnemers beheren hun gegevens volledig, omdat elke gebruiker een private blockchain ontvangt die is verbonden door een hoofdketen.
2. EON combineert het bewijs van werk en deel om een ​​activiteitskostenfunctie te creëren die elk lid van het netwerk de kans geeft om Enzos-tokens te krijgen.
3. EON-mijnwerkers verdienen Enzos door CAPTCHA te helpen, waardoor de processor transacties kan uitvoeren en deze aan een openbare bestelling kan toevoegen.
4. Om razendsnelle transacties tussen twee leden van het netwerk te garanderen, gebruikt EON offline kanalen die zijn gekoppeld aan het smart-contract.
5. Voor transactieverificatie kunt u de Samaritanen bellen.Samaritanen zijn equivalenten van knopen. Het Samaritan-protocol vereist de goedkeuring van een knooppunt en wordt georganiseerd door een smart-contract.
6. Dit protocol wordt 'handshake' genoemd en dient om echte goederen uit te wisselen, en om de veiligheid te waarborgen bij het ontmoeten van aangezicht tot aangezicht.

ENZO (NZO) token

EON biedt een eigen Enzo (NZO) -token met een opgeslagen interne waarde. Dit token wordt geleverd in de tijd, dus de waarde ervan kan niet worden opgeblazen of afgeschreven. Ontwikkelaars willen gebruikers correct beoordelen, meten en belonen voor hun menselijke tijdsbron. De waarde van token is gerelateerd aan het netwerkecosysteemeffect. NZO-token is gelijk aan 365 dagen met dagelijkse eenheden in Zs.Verdeling van tokens is afhankelijk van deelname. Naarmate meer en sneller netwerk groeit, naarmate duurder token wordt. Als een deelnemer toetreedt en het netwerk helpt groeien, zal hij ook gedijen.

ICO

Token verkoopperiode: 4.07.2018 - 4.07.2019. Pre-sale begint bij 0.04 USD per token en zal het hele jaar door veranderen.

roadmap


Meer informatie over Alfa-ENZO vindt u op:

By:Rizky02

Eth
0x68C1DD3a99b3ACff488be7353deb65B3EEb43A89

Tidak ada komentar:

Posting Komentar