Sabtu, 29 September 2018

Sidera



Sidera is een uitgebreide en complete oplossing voor contactloze smartcards vanuit een retail- en POS-oogpunt, inclusief volledige toepassing van links naar alle componenten. Dit omvat de klaar en werkende haventerminals en POS-punten. Al deze componenten zullen op grote schaal worden gebruikt met open source en open specificaties.
Sidera biedt een bonusnetwerk voor deelnemers via gratis leveranciers van apparatuur voor winkels in Europese landen. Gebruikers krijgen een bonus om deel te nemen aan het netwerk van sidera. De belangrijkste kenmerken zijn het gemak en de beschikbaarheid van deze technologie, evenals het gemak van betaling met behulp van mobiele apparaten en slimme horloges.

Screenshot_74.png

De unieke kenmerken van Sidera Wearable Device (DWD)

BitSmart is een hardwareportefeuille die u om uw pols kunt gebruiken. Het is volledig gedecentraliseerd en gesynchroniseerd met netwerkblokkers.

Extra functionaliteit - biedt functies zoals automatische detectie van transactieadressen, mobiele meldingen, individuele klokken, transparantiemodus, prijsmeldingen, QR-staafgeneratoren, transacties en meer. Dit draagbare apparaat maakt ook gebruik van slimme BitSmart-software die het laatste nieuws, weernieuws en de mogelijkheid biedt om met dit apparaat transacties uit te voeren. In de nabije toekomst zal dit apparaat de mogelijkheid van two-factor 2FA-authenticatie worden toegevoegd. De BitSmart-software wordt vrijgegeven met open source OPEN SOURCE, die de community kan gebruiken om nieuwe functies toe te voegen.

Offline offline dicht bij de pols - dit draagbare apparaat heeft proxy-projectie waarmee een slimme klok kan communiceren met andere BitSmart-apparaten via een Bluetooth- of wifi-verbinding op een bepaalde afstand. Met deze functie kunnen gebruikers gemakkelijker transacties uitvoeren door de pols van de zender en de ontvanger nauwer bij elkaar te brengen.

De POS-betalingen gebruiken een interne NFC-module. Dit apparaat wordt geleverd met een interne NFC-module, die een zeer snelle verwerking van POS-betalingen mogelijk maakt. Het NFC-systeem is subtieler ontwikkeld in de huidige aantrekkingskracht van NFC. Je kunt heel gemakkelijk en snel met NFC winkelen in de winkel.

Automatische detectie van transactie-adressen - SmartWatch BitSmart-apparaten Gebruikers kunnen meer bitcoins of crypto-valuta's op een meer revolutionaire manier verzenden, wat automatisch het transactieadres bepaalt. Als u een melding ontvangt over Bitcoin of een ander crypto-valutadres, wordt het adres automatisch gedetecteerd en krijgt u de mogelijkheid om de transactiemelding te bevestigen of het geld naar een specifiek adres te sturen.

Entropy Generation met uw handbewegingen - BitSmart-tool kan entropie voor uw portemonnee genereren door uw hand te bewegen. Deze functie is ontworpen met behulp van de ingebouwde accelerometersensor.

Bitcoin of ERC20-portemonnee. Je geld kan worden opgeslagen in de OFF-CHAIN-tas op je horloge. Gebruik coderingsbeveiliging, die betrouwbaar is en niet faalt.
Draagbaar apparaatbeveiligingsniveau (DWD)

0_RonxxvhrC9VHI6fp.jpg

Unieke identificatiesystemen - gecodeerde sleutelversleuteling of versleutelingssleutels met behulp van unieke identificatiemethoden gemaakt met de handbewegingen van de gebruiker, zweet, zweet en andere elementen, zijn een uniek onderdeel voor iedereen. Smartwatch wordt geleverd met een sensor die het lichaam ontvangt en decodeert, waarna de sensor toegang geeft tot uw hardwareportefeuille.
Ghost-modus - Ultra-beveiliging wordt gebruikt in de speciale modus, dwz in de Ghost-modus. Met deze mod wordt je portemonnee niet gedetecteerd door andere apparaten. Ghost-modus zal ook de klokmodus veranderen naar normale normale uren, dus het ziet er niet uit als een crypto-portemonnee. Beveiliging in sloten met codering van militaire kwaliteit.
Secure Anti-Claim System - dit systeem biedt een hoog beveiligingsniveau met privésleutels die zijn opgeslagen in een geïsoleerde softwareomgeving van het apparaat. Deze superveilige partitie wordt versleuteld op het legerniveau van de AES-2048, waar niemand inbreuk op kan maken, wat het veilig maakt voor diefstal. BystSmart Smartwatch is een apart apparaat en de app van de vriend bewaart uw privésleutel niet. Alleen u kunt een privésleutel hebben, geschreven in 12 willekeurige woorden, om toegang te krijgen tot uw geld. U moet het op een veilige plaats bewaren, omdat het niet kan worden teruggevonden.
Informatie over token

Doel: $ 15.000.000 
51.000.000 token ERC20 eQUOS 
1 USD = 0,5 eQUOS

CAP SOFT: 1,5 miljoen US dollar 
(als de soft cap niet wordt bereikt tijdens de eerste distributie en distributie, wordt het geld teruggestort)

HARD CAP: 15.000.000 Amerikaanse dollars 
(nadat de harde cap is bereikt, wordt de donatie beëindigd)

1% van het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan liefdadigheidsorganisaties.

Screenshot_1.png

roadmap
Screenshot_2.png

Project team:

Informatie over het projectteam is te vinden op:  https://sidera.io/#team
Hier is meer informatie over de oprichters en projectteamleden met een link naar hun profiel op de link
Vragen en Antwoorden over Sidera

A: Waar kom je vandaan?

B: Het bedrijf is gevestigd in Vilnius, Litouwen. Deze optie is gemaakt omdat we al financiële en bancaire partners hebben die ons in staat stellen om NFC-functionaliteit vrij te geven met cryptografische CFPT-transformatie.

A: Wanneer begon het bedrijf?

B: Het bedrijf werd gelanceerd in april 2018. De constituerende groep werd opgericht in september 2017.

A: Wat is je grootste overwinning nu?

B: Onze grootste overwinning is wanneer we de eerste transactie met ons toekomstige prototype maken.

A: Wie probeert u in uw product te imago?

B: Onze producten zijn niet alleen ontwikkeld voor communitycryptologen. Ons uiteindelijke doel is om een ​​wereldwijde crypto-valutaschaal vrij te geven die niet-crypto-gebruikers aantrekt met iets eenvoudigs en slims. Met behulp van ons bestek kunnen we dankbaar zijn voor het nut van de interface als geheel. Ons onderzoek toont aan dat met financiële integratie, bankieren, medisch, fitness, het mogelijk is om 1 miljard gebruikers te bereiken!

A: Welke suggesties geeft u aan anderen die een eigen bedrijf willen opbouwen?

B: Fantastische en creatieve dromen. Wees niet bang om je grenzen te verleggen, stel je voor dat iets onmogelijk is. Niets is onmogelijk en je kunt alles bereiken als je bereid bent jezelf op te offeren en je te omringen met geweldige mensen!

A: Vertel ons over je team?

B: Ons team bestaat uit een groep krachtige en gekke marketeers en ontwikkelaars die samenwerken met onze consultants en partners. Onze partners zijn de meest opvallende mensen in de wereld van blokken en technologieën.

A: Wat zijn je plannen voor de toekomst?

B: We willen de vrienden-app van Sidera vrijgeven (waarmee je sommige SmartBit-functies kunt beheren) nadat de focus is gesloten (30 september). De volgende stap is het invullen van drie nieuwe gTLD: .bitcoin .blockchain .btc. Hiermee kunt u uw naam registreren. in april 2019 zullen we onze bètaversie bekendmaken. Wereldwijde apparaatzendingen beginnen in juni 2019.

A: Wat is uw favoriete technische tool?

B: We zijn echt dol op het IoT-apparaat, dus SmartBit is geboren. Toen we kinderen waren, begonnen we brood en IT te eten. Tegenwoordig maakt alles dat innovatief en innovatief is ons gek.

A: Welke technologische hulpmiddelen zou u willen gebruiken om u te helpen?

B: We werken met innovatieve transparante schermen voor onze slimme laptops met geïntegreerde zonnepanelen die ons zullen helpen om een ​​minimale levensduur van de batterij van 21 dagen te bereiken. Maar ik gaf dit nieuws voordat het werd vrijgegeven!

A: Wat wil je nog meer toevoegen?

B: Het eerste concept van Sidera en SmartBit werd ontwikkeld in de slaapkamer van de universiteit van Beijing en de oprichter leerde Chinees.

A: Hoe kunnen mensen contact met u opnemen?

B: Allereerst onze officiële website  https://sidera.io  U kunt ons hele project bekijken. Dan hebben we ons internationale kanaal, waar je rechtstreeks met de oprichters kunt praten: 
Website:  https://sidera.io
Linkedin:  https://www.linkedin.com/ company Over bedrijf | / Sidera  -blockchain-Technologies 

By:Rizky02
Eth:
0x68C1DD3a99b3ACff488be7353deb65B3EEb43A89

Tidak ada komentar:

Posting Komentar